Γαριδομακαρανονάδα; Γιάμι! Απόλαυσε την αγαπημένη σου συνταγή χωρίς ενοχές γιατί οι θερμίδες είναι ελάχιστες!
θερμίδες: 287
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 450 γραμμάρια λινγκουίνι
- 1 κουταλιά βούτυρο
- 3 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί
- 2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένη παρμεζάνα
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
- 1 πρέζα αλάτι και πιπέρι
- 450 γραμμάρια μεσαίες γαρίδες καθαρισμένες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα ζυμαρικά σε ελαφρώς αλατισμένο νερό για 8-10 λεπτά ή μέχρι να γίνουν al dente.
- Όταν είναι έτοιμα, στράγγιξε.
- Σε ένα μεσαίο τηγάνι λιώσε το βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
- Πρόσθεσε το κρασί, το τυρί, το σκόρδο, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και σιγόβρασε σε χαμηλή φωτιά για 3-5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
- Δυνάμωσε τη φωτιά και πρόσθεσε τις γαρίδες στην κατσαρόλα.
- Μαγείρεψε για περίπου 3-4 λεπτά ή μέχρι οι γαρίδες να αρχίσουν να παίρνουν ένα ροζ χρώμα.
- Μην τις παραψήσεις.
- Μοίρασε τα ζυμαρικά σε μερίδες και πρόσθεσε τη σάλτσα από πάνω.
- Πασπάλισε με παρμεζάνα και φρέσκο μαϊντανό αν θέλεις.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ