Γευστικά μανιτάρια ανακατεμένα με βούτυρο και μυρωδικά.
Θερμίδες: 163/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό μανιτάρια
- 1+1/2κ. σούπας ελαιόλαδο
- Μια πρέζα αλάτι
- Μια πρέζα πιπέρι
- 2κ. σούπας μαργαρίνη
- 1/2κ. γλυκού σκόρδο, λιωμένο
- 1/2κ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
- 1κ. σούπας μαϊντανό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Στρώσε σε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Ανακάτεψε τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και πιπέρι.
- Βάλε τα στη λαδόκολλα και ψήσε τα για 30-35 λεπτά.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώσε τη μαργαρίνη.
- Ρίξε μέσα το σκόρδο, την πάπρικα και τον μαϊντανό και ανακάτεψε καλά.
- Βάλε τα μανιτάρια σε μια πιατέλα, ρίξε από πάνω την μαργαρίνη, ανακάτεψε και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ