Γευστικά μανιτάρια ανακατεμένα με βούτυρο και μυρωδικά.
Θερμίδες: 163/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό μανιτάρια
- 1+1/2κ. σούπας ελαιόλαδο
- Μια πρέζα αλάτι
- Μια πρέζα πιπέρι
- 2κ. σούπας μαργαρίνη
- 1/2κ. γλυκού σκόρδο, λιωμένο
- 1/2κ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
- 1κ. σούπας μαϊντανό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Στρώσε σε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Ανακάτεψε τα μανιτάρια με το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και πιπέρι.
- Βάλε τα στη λαδόκολλα και ψήσε τα για 30-35 λεπτά.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώσε τη μαργαρίνη.
- Ρίξε μέσα το σκόρδο, την πάπρικα και τον μαϊντανό και ανακάτεψε καλά.
- Βάλε τα μανιτάρια σε μια πιατέλα, ρίξε από πάνω την μαργαρίνη, ανακάτεψε και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ