Μετατρέψαμε το παραδοσιακό μεξικάνικο πιάτο σε πίτσα. Τοποθετήσαμε τον κιμά σε ζύμη και πασπαλίσαμε με τυρί τσένταρ.
Θερμίδες: 299/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 450γρ. κιμάς κοτόπουλου
- 1/2φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 425γρ. ντομάτες κομμένες σε κύβους
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- Λίγο τσίλι
- 1 έτοιμη ζύμη για πίτσα (περίπου 280γρ.)
- Μαγειρικό σπρέι
- 1φλ. τυρί τσένταρ με λίγα λιπαρά, κομμένο σε κομμάτια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220°C.
- Ζέστανε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία και μαγείρεψε τον κιμά με το κρεμμύδι,μέχρι να ροδίσει.
- Ρίξε την ντομάτα, το τσίλι και το αλάτι και μαγείρεψε για ένα λεπτό ακόμα.
- Ψέκασε ένα αντικολλητικό ταψί με το μαγειρικό σπρέι.
- Στρώσε τη ζύμη και τοποθέτησε από πάνω τον κιμά.
- Ψήσε για 12 λεπτά στους 220°C.
- Πρόσθεσε το τυρί και ψήσε για 5 λεπτά ακόμα.
- Χώρισε την πίτσα σε 6 κομμάτια.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ