Δροσερό σάντουιτς με τονοσαλάτα εμπνευσμένο από τη μεσογειακή διατροφή. Μπορείς να το απολαύσεις στη δουλειά ή στην παραλία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 283/ μερίδα
Συστατικά
- 300γρ. τόνος κονσέρβα
- 1/3φλ. λιωμένο κόκκινο κρεμμύδι
- 1/4φλ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά
- 1/4φλ. ελιές καλαμών κομμένες σε φέτες
- 4 ψημένες πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε φέτες
- 2κ. σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
- 2κ. σούπας φρέσκο βασιλικό
- 8 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως
- Λίγες φέτες πιπεριές τουρσί
- 4 φύλλα μαρουλιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τοποθέτησε τον τόνο σε ένα μπολ μαζί με το κρεμμύδι, το γιαούρτι, τις ελιές, το χυμό λεμονιού και το φρέσκο βασιλικό.
- Ανακάτεψε με ένα πιρούνι μέχρι να ενωθούν πλήρως όλα τα συστατικά.
- Σε έναν πάγκο τοποθέτησε τις 4 φέτες ψωμιού.
- Μοίρασε από πάνω το μαρούλι.
- Μοίρασε από πάνω το μείγμα με τον τόνο.
- Έπειτα πρόσθεσε τις ψημένες πιπεριές, τις πιπεριές τουρσί και το άλλο ψωμάκι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ