Μια εύκολη συνταγή που μπορείς να επιλέξεις κάθε ώρα της ημέρας. Το αβοκάντο και το χούμους θα σου προσφέρουν απλόχερα καλά λιπαρά και πρωτεΐνη.
Θερμίδες: 66/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 τορτίγιες ολικής άλεσης
- 1/4φλ. χούμους
- 1/4κ. γλυκού κύμινο
- 1κ. σούπας ψιλοκομμένο κόλιανδρο
- 1/2 αβοκάντο, κομμένο σε 12 φέτες
- 45γρ. ανθότυρο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πάρε μια κούπα με 8 εκατοστά περιφέρεια.
- Τοποθέτησέ στην τορτίγια και με ένα μαχαίρι κόψε 3 κύκλους.
- Επανέλαβε τη διαδικασία και στις άλλες τορτίγιες.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το χούμους, το κύμινο και το κόλιανδρο.
- Απλώστε 1 κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα με το χούμους σε κάθε κύκλο-τορτίγια.
- Τοποθέτησε στο εσωτερικό τους από μια φέτα αβοκάντο.
- Χώρισε αναλογικά στις 12 τορτίγιες το ανθότυρο.
- Δίπλωσε στη μέση τις τορτίγιες.
- Ζέστανε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία.
- Τοποθέτησε μέσα τις τορτίγιες και ψήσε από 2 λεπτά την κάθε πλευρά.
- Μοίρασε από μια τορτίγια σε κάθε πιάτο.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ