Μπακαλιάρος ψητός με σάλτσα ντομάτας και πιπεριές… Μια διαφορετική εκδοχή και εξίσου νόστιμη για την 25η Μαρτίου!
Θερμίδες: 252
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 1/2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 4 φιλέτα μπακαλιάρο
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
- 1 κουταλάκι του γλυκού κιμά φρέσκο σκόρδο
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη κίτρινη πιπεριά
- 1/2 φλιτζάνι ντοματίνια
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι σέρι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια – υψηλή θερμότητα και πρόσθεσε 2 1/4 κουταλάκια του γλυκού λάδι στο τηγάνι.
- Αλατοπιπέρωσε τα φιλέτα και πρόσθεσέ τα στο τηγάνι και μαγείρεψε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Βγάλε τον μπακαλιάρο από το τηγάνι και κράτα το ζεστό.
- Πρόσθεσε τα υπόλοιπα 2 1/4 κουταλάκια του γλυκού λάδι στο τηγάνι και σόταρε τα κρεμμύδια και το σκόρδο για 1 λεπτό.
- Πρόσθεσε την πιπεριά και τα επόμενα 3 συστατικά (μαζί με την πάπρικα) και σόταρε για 3 λεπτά.
- Γαρνίρισε με μαϊντανό.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ