Μια πρωτότυπη συνταγή για να φτιάξεις τα μπιφτέκια σου με σολομό, που μπορείς να συνοδεύσεις με ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς.
Θερμίδες: 267
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φλυτζάνια κιμάς από ψημένο σολομό
- 1/4 φλιτζάνι λιωμένη ψίχα από ψωμί ολικής αλέσεως
- 2 μεγάλα ασπράδια αυγών
- 1 κουταλιά της σούπας ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1/2 φλιτζάνι φασολάκια πράσινα
- Ελαιόλαδο
- Φέτες λάιμ για το σερβίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεσαίο μπολ ανακάτεψε το σολομό, την ψίχα, τα ασπράδια αυγών, το τζίντζερ, το κρεμμύδι, το κόλιανδρο και το σκόρδο και τα φασολάκια.
- Πλάσε 4 περίπου μπιφτέκια μεγάλα.
- Πρόσθεσέ τα σε ένα πιάτο με λαδόκολλα και βάλτα στο ψυγείο για 15 έως 30 λεπτά.
- Ζέστανε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με το λάδι σε μέτρια φωτιά.
- Πρόσθεσε τα μπιφτέκια και ψήσε μέχρι να ροδίσουν και οι 2 πλευρές, για 8 λεπτά.
- Σερβίρονται ζεστά με φέτες λάιμ.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ