Μια ιδιαίτερη συνταγή που θα αγαπήσεις ακόμα κι αν δεν κάνεις νηστεία.
Θερμίδες: 197/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1+1/2κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1φ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2κ. σούπας σκόρδο, λιωμένο
- 2φλ. κουνουπίδι, ψιλοκομμένο
- 425γρ. λευκά φασόλια κονσέρβας
- 1/2φλ. σπιτική σάλτσα τομάτας
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 2φλ. κινόα, μαγειρεμένη
- 1/2φλ. πράσινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1/2φλ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
- Μια πρέζα πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Σε ένα ταψί στρώσε μια λαδόκολλα.
- Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σόταρε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα, περίπου 2-3 λεπτά.
- Πρόσθεσε το ψιλοκομμένο κουνουπίδι και μαγείρεψε για περίπου 2 λεπτά.
- Μείωσε τη θερμοκρασία στο χαμηλό, κάλυψε το τηγάνι με ένα καπάκι και μαγείρεψε μέχρι το κουνουπίδι να είναι τρυφερό, περίπου 5 λεπτά.
- Μετέφερε το μείγμα σε ένα μεγάλο επεξεργαστή τροφίμων.
- Στον ίδιο επεξεργαστή πρόσθεσε τα φασόλια και τη σάλτσα και χτύπησε τα υλικά.
- Ρίξε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με την κινόα, το κρεμμύδι, το κόλιανδρο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Ζύμωσε όλα τα υλικά.
- Πλάσε 17 μπιφτέκια και ψήσε στο φούρνο για 45-50 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ