Γευστικά μπιφτέκια με ψάρι.
Θερμίδες: 299/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για τα μπιφτέκια:
- 400γρ. μαγειρεμένο σολομό
- 2 αυγα
- 1/2φλ. τρίμμα ψωμιού ολικής άλεσης
- 1κ. γλυκού αλάτι
- 1/2κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1/4φλ. ψιλοκομμένα μυρωδικά (σχοινόπρασο, μαϊντανός, άνηθος)
- Λίγο χυμό λεμονιού
- Λίγο ελαιόλαδο
- Για τη σαλάτα:
- 1 πράσινο λάχανο κομμένο
- 1φλ. γιαούρτι με λίγα λιπαρά
- 2-3κ. σούπας ξύδι
- 1κ. γλυκού αλάτι
- 1/2κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1/2φλ. ψιλοκομμένα μυρωδικά (σχοινόπρασο, μαϊντανός, άνηθος)
- Λίγο ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια και πλάσε 4.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξε λίγο ελαιόλαδο και ψήσε τα μπιφτέκια από κάθε πλευρά μέχρι να είναι έτοιμα.
- Τοποθέτησε τα μπιφτέκια σε ένα χαρτί και πασπάλισε με λίγο αλάτι.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε όλα τα συστατικά για τη σαλάτα.
- Μοίρασε τη σαλάτα σε τέσσερα πιάτα, βάλε από πάνω από ένα μπιφτέκι κι αν χρειαστεί πρόσθεσε ένα κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ