Σίγουρα έχεις δοκιμάσει τα μανιτάρια με το βαλσάμικο σαν συνοδευτικό ή σαν μεζέ σε κάποιο τραπέζι. Έχεις σκεφτεί ποτέ όμως να τη συνδυάσεις με ένα τραγανό ψωμάκι; Δες εδώ αυτή τη light συνταγή.
Θερμίδες: 215/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 400γρ. μανιτάρια
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 κ. σούπας ξύδι βαλσάμικο
- 1 κ. σούπας θυμάρι
- 1/2 σκελίδα σκόρδου
- Αλατοπίπερο για τη γεύση
- 4 λεπτές φέτες ψωμί
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε δυνατή ένταση ζέστανε το λάδι μέσα σε ένα μεγάλο τηγάνι.
- Κόψε τα μανιτάρια.
- Σόταρέ τα στο λάδι για 2 λεπτά.
- Πρόσθεσε το βαλσάμικο για άφησέ τα για 30 δευτερόλεπτα.
- Πρόσθεσε το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι και αφαίρεσε από την ένταση το τηγάνι.
- Ψήσε λίγο το ψωμί στο φούρνο.
- Αφαίρεσέ το από το φούρνο και τρίψε το με το σκόρδο.
- Χώρισε το ψωμί σε 2 πιάτα και κάλυψέ τα ομοιόμορφα με τα μανιτάρια.
- Σε κάθε μερίδα αντιστοιχούν 2 φετές ψωμί.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ