Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα σπαράγγια. Παρόλα αυτά, πρέπει να δοκιμάσεις αυτή τη συνταγή και να απολαύσεις αυτόν τον τέλειο και light συνδυασμό. Ίσως είναι μια εύκολη λύση για να σταματήσεις να τρως burgers.
Θερμίδες: 198/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 λεπτές φέτες ψωμί
- 1/8 φλ. ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 200γρ. τυρί κρέμα light
- 12 σπαράγγια
- 1 πρέζα αλάτι
- 4 φέτες μπέικον γαλοπούλας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τρίψε τις φέτες ψωμιού με σκόρδο και ψήσε τα ελαφρώς στην τοστιέρα.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια ένταση μαγείρεψε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγάνο.
- Αφαίρεσέ το από το τηγάνι και άφησέ το στην άκρη.
- Στο ίδιο τηγάνι πρόσθεσε τα σπαράγγια με λίγο αλάτι και μαγείρεψε για 4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Ενώ είναι ζεστές οι φέτες ψωμιού, άλειψέ τες αναλογικά με το τυρί κρέμα.
- Από πάνω πρόσθεσε τα σπαράγγια και το μπέικον.
- Σέρβιρε σε κάθε πιάτο 1 φέτα ψωμί.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ