Ιδιαίτερο ντρέσινγκ που μπορεί να σερβιριστεί με σαλάτα ή και κοτόπουλο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 26/ μερίδα
Συστατικά
- 4κ. γλυκού κορν φλάουρ
- 6κ. σούπας κρύο νερό
- 1-1/3φλ. χυμό πορτοκαλιού
- 1/4φλ. λευκό ξύδι
- 4κ. γλυκού Dijon μουστάρδα
- 4κ. γλυκού μέλι
- 1-1/2κ. γλυκού παπαρουνόσπορο
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια μικρή κατσαρόλα συνδύασε το κορν φλάουρ και το νερό.
- Ρίξε μέσα το χυμό πορτοκαλιού, το ξίδι, τη μουστάρδα και το μέλι.
- Άφησέ τα να πάρουν μια βράση και ρίξε τον παπαρουνόσπορο και το αλάτι.
- Άφησε το ντρέσινγκ να κρυώσει και πρόσθεσε 1-1/2 φλ. στη σαλάτα σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ