Ομελέτα με λουκάνικο και τοματίνια

45 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Αυτή η συνατγή ταιριάζει και στους πιο απαιτητικούς meat lovers. Το λουκάνικο γαλοπούλας θα είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν μια προσεκτική διατροφή ή δίαιτα.
Θερμίδες: 258/ μερίδα

Συστατικά

  • Αλάτι και πιπέρι
  • 4 αυγά
  • 2 (60γρ. το καθένα) λουκάνικα γαλοπούλας κομμένα σε φέτες
  • 4 τοματίνια κομμένα
  • 2 κλωναράκια δεντρολίβανο
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • 1κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Χτύπησε τα αυγά σε ένα μπολ μαζί με το αλάτι και το πιπέρι.
  • Σε ένα πυρίμαχο τηγάνι πρόσθεσε το λουκάνικο και τοποθέτησέ το στο μάτι της κουζίνας, σε μέτρια θερμοκρασία.
  • Άρχισε να το ανακατεύεις μέχρι αυτό να απελευθερώσει όλα του τα μυρωδικά.
  • Μετά από λίγα λεπτά αφαίρεσε το λουκάνικο από το τηγάνι και πρόσθεσε το δεντρολίβανο.
  • Σόταρε το δεντρολίβανο και πρόσθεσε τα αυγά, τα τοματίνια και τα λουκάνικα.
  • Σε έναν προθερμασμένο φούρνο τοποθέτησε το τηγάνι με την ομελέτα και άφησέ την μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα.
  • Ενώ η ομελέτα ψήνεται, βάλε τα κρεμμυδάκια σε ένα μπολ με το χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι και πιπέρι και το ελαιόλαδο και ανακάτεψέ τα.
  • Αφαίρεσε την ομελέτα από το φούρνο, κόψε την σε δύο κομμάτια, σέρβιρέ την σε δύο πιάτα και περίχυσε το μείγμα που μόλις έφτιαξες.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164