Ομελέτα με μοτσαρέλα και μυρωδικά

27 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Μια εύκολη συνταγή για ομελέτα με υλικά που υπάρχουν πάντα στο ντουλάπι σου!
Θερμίδες: 256

Συστατικά

  • 1/4 φλιτζάνι νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​φασκόμηλο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 4 μεγάλα αυγά
  • 1 μεγάλο ασπράδι αυγού
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, διαιρούμενο
  • 1/4 φλιτζανιού τυρί μοτσαρέλα τριμμένη
  • Φύλλα φασκόμηλου (προαιρετικά)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανακάτεψε τα πρώτα 6 υλικά σε ένα μπολ απαλά με ένα σύρμα.
  • Ζέστανε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  • Πρόσθεσε 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού λάδι στο τηγάνι.
  • Πρόσθεσε το μείγμα των αυγών στο τηγάνι και μαγείρεψε μέχρι οι άκρες να ψηθούν καλά.
  • Γύρισε την ομελέτα και από την άλλη πλευρά και συνέχισε να μαγειρεύεις.
  • Ρίξε το τυρί και σέρβιρε με φρέσκα φύλλα φασκόμηλου, εάν θες.

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164