Μια εύκολη συνταγή για ομελέτα με υλικά που υπάρχουν πάντα στο ντουλάπι σου!
Θερμίδες: 256
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/4 φλιτζάνι νερό
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο φασκόμηλο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 4 μεγάλα αυγά
- 1 μεγάλο ασπράδι αυγού
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, διαιρούμενο
- 1/4 φλιτζανιού τυρί μοτσαρέλα τριμμένη
- Φύλλα φασκόμηλου (προαιρετικά)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε τα πρώτα 6 υλικά σε ένα μπολ απαλά με ένα σύρμα.
- Ζέστανε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Πρόσθεσε 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού λάδι στο τηγάνι.
- Πρόσθεσε το μείγμα των αυγών στο τηγάνι και μαγείρεψε μέχρι οι άκρες να ψηθούν καλά.
- Γύρισε την ομελέτα και από την άλλη πλευρά και συνέχισε να μαγειρεύεις.
- Ρίξε το τυρί και σέρβιρε με φρέσκα φύλλα φασκόμηλου, εάν θες.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ