Ένα υγιεινό σάντουιτς με ιταλικές επιρροές. Μπορείς να το απολαύσεις κάθε ώρα της ημέρας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 291/ μερίδα
Συστατικά
- 60γρ. σπαράγγια με κομμένες άκρες
- 1κ. σούπας μαγιονέζα light
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 ψωμάκι ciabatta (85γρ.) κομμένο στη μέση
- 1 φέτα (15γρ.) προσούτο
- 1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά
- 1/3φλ. baby ρόκα
- Λίγο ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πασπάλισε τα σπαράγγια με λίγο λάδι και ψήσε τα ελαφρώς στο φούρνο.
- Συνδύασε τη μαγιονέζα και το σκόρδο σε ένα μικρό μπολ.
- Άπλωσε τη μαγιονέζα μέσα στο ψωμάκι.
- Τοποθέτησε το τυρί, το προσούτο, τη ρόκα και τα σπαράγγια στο ψωμί.
- Ψήσε για λίγο στην τοστιέρα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ