Πανίνι με σπαράγγια, τυρί και προσούτο

10 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
1
Mερίδες

 

Ένα υγιεινό σάντουιτς με ιταλικές επιρροές. Μπορείς να το απολαύσεις κάθε ώρα της ημέρας.

Θερμίδες: 291/ μερίδα

Συστατικά

 

  • 60γρ. σπαράγγια με κομμένες άκρες
  • 1κ. σούπας μαγιονέζα light
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1 ψωμάκι ciabatta (85γρ.) κομμένο στη μέση
  • 1 φέτα (15γρ.) προσούτο
  • 1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά
  • 1/3φλ. baby ρόκα
  • Λίγο ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Πασπάλισε τα σπαράγγια με λίγο λάδι και ψήσε τα ελαφρώς στο φούρνο.
  • Συνδύασε τη μαγιονέζα και το σκόρδο σε ένα μικρό μπολ.
  • Άπλωσε τη μαγιονέζα μέσα στο ψωμάκι.
  • Τοποθέτησε το τυρί, το προσούτο, τη ρόκα και τα σπαράγγια στο ψωμί.
  • Ψήσε για λίγο στην τοστιέρα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164