Γευστική και με πολλά θρεπτικά συστατικά.
Θερμίδες: 207/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό πατάτες
- 1+1/3φλ. καλαμπόκι
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
- 2κ. γλυκού κύμινο
- 2κ. σούπας λευκό ξύδι
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
- 1φλ. λιωμένο αβοκάντο με νερό
- 1/2φλ. φρέσκο κόλιανδρο
- 1κ. γλυκού αλάτι
- Μια πρέζα πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό.
- Όταν βράσουν καθάρισέ τες, κόψε τες σε κομμάτια και άφησέ τες να πάρουν θερμοκρασία δωματίου.
- Ρίξε τες σε ένα μπολ και ανακάτεψέ τες με το ξύδι
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξε το καλαμπόκι, το κρεμμύδι και το κύμινο και μαγείρεψε, ανακατεύοντας περιστασιακά, περίπου 10 λεπτά.
- Μόλις μαγειρευτεί, μεταφέρετέ τα στο μπολ με τις πατάτες.
- Ρίξε μέσα το αβοκάντο με το νερό, το κόλιανδρο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακάτεψε καλά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ