Πέρκα με κινόα και καλαμπόκι

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

 

Αν σου αρέσει το ψάρι, τότε αυτή η συνταγή είναι ιδανική για σένα. Ένα πρωτεϊνούχο πιάτο που απαρτίζεται από ψάρι και κινόα, με χαρακτηριστικό τη γεύση και τις λίγες θερμίδες.

Θερμίδες: 298/ μερίδα

 

Συστατικά

 

  • 1/2φλ. άψητη κινόα
  • 2 φιλέτα πέρκα
  • Μια πρέζα καπνιστή πάπρικα
  • 2/3φλ. καλαμπόκι
  • 3κ. σούπας χυμό λάιμ
  • 1/2κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
  • 1/2κ. σούπας σκόνη κρεμμυδιού
  • 1/4φλ. κόλιαντρο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι – πιπέρι για τη γεύση

Τρόπος Μαγειρέματος

 

  • Βράσε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι πρόσθεσε λίγο λάδι και ζέστανέ το σε μέτρια θερμοκρασία.
  • Πασπάλισε το ψάρι με πάπρικα και ψήσε την κάθε πλευρά για 3 λεπτά.
  • Ανακάτεψε την κινόα με το καλαμπόκι, τη σκόνη σκόρδου, τη σκόνη κρεμμυδιού, το χυμό λάιμ, το αλάτι, το πιπέρι και το κόλιανδρο.
  • Μοίρασε σε δύο πιάτα και τοποθέτησε δίπλα από την κινόα την πέρκα.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164