Αν σου αρέσει το ψάρι, τότε αυτή η συνταγή είναι ιδανική για σένα. Ένα πρωτεϊνούχο πιάτο που απαρτίζεται από ψάρι και κινόα, με χαρακτηριστικό τη γεύση και τις λίγες θερμίδες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 298/ μερίδα
Συστατικά
- 1/2φλ. άψητη κινόα
- 2 φιλέτα πέρκα
- Μια πρέζα καπνιστή πάπρικα
- 2/3φλ. καλαμπόκι
- 3κ. σούπας χυμό λάιμ
- 1/2κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1/2κ. σούπας σκόνη κρεμμυδιού
- 1/4φλ. κόλιαντρο ψιλοκομμένο
- Αλάτι – πιπέρι για τη γεύση
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι πρόσθεσε λίγο λάδι και ζέστανέ το σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πασπάλισε το ψάρι με πάπρικα και ψήσε την κάθε πλευρά για 3 λεπτά.
- Ανακάτεψε την κινόα με το καλαμπόκι, τη σκόνη σκόρδου, τη σκόνη κρεμμυδιού, το χυμό λάιμ, το αλάτι, το πιπέρι και το κόλιανδρο.
- Μοίρασε σε δύο πιάτα και τοποθέτησε δίπλα από την κινόα την πέρκα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ