Ένα πικάντικο συνοδευτικό για κρέας, σαλάτες, σάντουιτς ή πατατάκια.
Θερμίδες: 203/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κονσέρβα βρασμένα ρεβίθια
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 1κ. σούπας ταχίνι
- Χυμός από ένα λεμόνι
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλατοπίπερο
- 1/4κ. γλυκού πιπέρι καγιέν
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τα ρεβίθια, το σκόρδο, το ταχίνι, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
- Χτύπησε τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί μια παχιά πάστα.
- Όσο ο πεξεργαστής τροφίμων δουλεύει, πρόσθεσε το λάδι και σταδιακά λίγο νερό, μέχρι να σχηματιστεί μια απαλή κρέμα.
- Βάλε το χούμους σε ένα μπολ και πασπάλισε με έξτρα πιπέρι αν θέλεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ