Μια κλασική συνταγή με ιδιαίτερη ζύμη.
Θερμίδες: 241/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2φλ. κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
- 2κ. γλυκού χοντρό αλάτι
- 2κ. σούπας τυρί παρμεζάνα
- 1/4φλ. αλεύρι
- 1 αυγό
- 1/4κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1/4κ. γλυκού ρίγανη
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2φλ.σάλτσα ντομάτας
- 1φλ. τριμμένη μοτσαρέλα
Τρόπος Μαγειρέματος
Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Σε ένα μεσαίο μπολ ανακάτεψε το κολοκυθάκι με το χοντρό αλάτι και άφησέ το για 30 λεπτά.
- Μετά από 30 λεπτά στράγγιξε το υγρό από τα κολοκυθάκια.
- Σε ένα μεσαίο μπολ, συνδύασε τα κολοκυθάκια, το αλεύρι, 1 κουταλιά της σούπας παρμεζάνα, το αυγό, πιπέρι και ρίγανη.
- Βάλε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί 30εκ. και άπλωσε τη ζύμη κολοκυθιού.
- Ψήσε στον προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.
- Ρίξε τη σάλτσα ντομάτας στην πίτσα, την υπόλοιπη παρμεζάνα και μοτσαρέλα και ψήσε για 15-20 λεπτά.
- Κόψε σε 4 κομμάτια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ