Μια εύκολη και γευστική συνταγή για κάθε ώρα της ημέρας.
Θερμίδες: 249/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2/3φλ. χούμους
- 1/4φλ. σάλτσα ντομάτας
- 1/2κ. γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
- 1κ. γλυκού αποξηραμένο βασιλικό
- 1κ. γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
- 1/2κ. γλυκού λάδι
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
- 1/4φλ. κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 1/2φλ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
- 1φλ. τυρί μοτσαρέλα τριμμένο
- 4 τορτίγιες
- 1/4φλ. baby ρόκα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Πρόσθεσε 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέση θερμοκρασία.
- Σόταρε για πέντε λεπτά την πιπεριά, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.
- Ανακάτεψε το χούμους, τη σάλτσα ντομάτας, τη σκόνη κρεμμυδιού, το βασιλικό και τη ρίγανη μαζί σε ένα μικρό μπολ.
- Άπλωσέ το πάνω στις τέσσερις τορτίγες και ρίξε από πάνω τα σοταρισμένα λαχανικά.
- Ψήσε για 10 λεπτά.
- Έπειτα ρίξε από πάνω την μοτσαρέλα και την ρόκα και απόλαυσε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ