Πίτσα τορτίγια με χούμους

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Μια εύκολη και γευστική συνταγή για κάθε ώρα της ημέρας.

Θερμίδες: 249/ μερίδα

Συστατικά

  • 2/3φλ. χούμους
  • 1/4φλ. σάλτσα ντομάτας
  • 1/2κ. γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
  • 1κ. γλυκού αποξηραμένο βασιλικό
  • 1κ. γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
  • 1/2κ. γλυκού λάδι
  • 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
  • 1/4φλ. κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 1/2φλ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 1φλ. τυρί μοτσαρέλα τριμμένο
  • 4 τορτίγιες
  • 1/4φλ. baby ρόκα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
  • Πρόσθεσε 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέση θερμοκρασία.
  • Σόταρε για πέντε λεπτά την πιπεριά, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.
  • Ανακάτεψε το χούμους, τη σάλτσα ντομάτας, τη σκόνη κρεμμυδιού, το βασιλικό και τη ρίγανη μαζί σε ένα μικρό μπολ.
  • Άπλωσέ το πάνω στις τέσσερις τορτίγες και ρίξε από πάνω τα σοταρισμένα λαχανικά.
  • Ψήσε για 10 λεπτά.
  • Έπειτα ρίξε από πάνω την μοτσαρέλα και την ρόκα και απόλαυσε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164