Pizza alfredo με κοτόπουλο

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτή την πίτσα με την αγαπημένη μας σάλτσα alfredo; Ο συνδυασμός με κοτόπουλο και σπανάκι θα σε απογειώσει.
Θερμίδες: 316/κομμάτι

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι τεμαχισμένο μαγειρεμένο στήθος γαλοπούλας/κοτόπουλου
  • 1 φλιτζάνι κομμένο σπανάκι καθαρισμένο και πλυμένο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στη μέση
  • 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα με λεπτή κρούστα
  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα Alfredo light
  • 3/4 φλιτζανιού τριμμένο τυρί γκούντα/κίτρινο τυρί αρεσκείας σου
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C .
  • Ανακάτεψε τα 5 πρώτα υλικά πολύ καλά.
  • Τρίψε το σκόρδο πάνω από την κρούστα.
  • Άπλωσε τη σάλτσα Alfredo ομοιόμορφα πάνω στην κρούστα και από πάνω συμπλήρωσε με το μείγμα της γαλοπούλας.
  • Πασπάλισε με τυρί και κόκκινο πιπέρι και ψήσε στους 200° C για 12 λεπτά ή μέχρι να δεις ότι η κρούστα είναι τραγανή.
  • Κόψε σε 6 κομμάτια και σέρβιρε.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164