Pizza μαργαρίτα

27 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Αν σου αρέσουν οι απλές γεύσεις ή αν θέλεις κάτι νόστιμο και γρήγορο, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις αυτή την πίτσα.
Θερμίδες: 298

Συστατικά

  • 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
  • σπρέι μαγειρικής
  • 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στη μέση
  • 5 ντοματάκια , κομμένα σε λεπτές φέτες ( περίπου 3/4 κιλό )
  • 1 φλιτζάνι μοτσαρέλα τριμμένη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι βαλσάμικο
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκος βασιλικός κομμένος σε λεπτές φέτες
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200 ° .
  • Ξετύλιξε τη ζύμη πάνω σε ένα φύλλο ψησίματος που έχεις ψεκάσει με σπρέι μαγειρικής.
  • Ψήσε στους 200 για 8 λεπτά και βγάλε τη ζύμη από το φούρνο.
  • Βούρτισε τη ζύμη με 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι και τρίψε πάνω το σκόρδο.
  • Πρόσθεσε τις ντομάτες και πασπάλισε παντού με τυρί.
  • Ψήσε στους 200 για 12 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και η κρούστα να γίνει τραγανή.
  • Ανακάτεψε 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι και ξίδι.
  • Πρόσθεσε στην πίτσα φέτες βασιλικού, αλάτι και πιπέρι .
  • Περίχυσε το μείγμα ξυδιού πάνω από την πίτσα και κόψε σε κομμάτια.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164