Αν σου αρέσουν οι απλές γεύσεις ή αν θέλεις κάτι νόστιμο και γρήγορο, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις αυτή την πίτσα.
Θερμίδες: 298
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
- σπρέι μαγειρικής
- 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στη μέση
- 5 ντοματάκια , κομμένα σε λεπτές φέτες ( περίπου 3/4 κιλό )
- 1 φλιτζάνι μοτσαρέλα τριμμένη
- 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι βαλσάμικο
- 1/2 φλιτζάνι φρέσκος βασιλικός κομμένος σε λεπτές φέτες
- 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/8 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 ° .
- Ξετύλιξε τη ζύμη πάνω σε ένα φύλλο ψησίματος που έχεις ψεκάσει με σπρέι μαγειρικής.
- Ψήσε στους 200 για 8 λεπτά και βγάλε τη ζύμη από το φούρνο.
- Βούρτισε τη ζύμη με 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι και τρίψε πάνω το σκόρδο.
- Πρόσθεσε τις ντομάτες και πασπάλισε παντού με τυρί.
- Ψήσε στους 200 για 12 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και η κρούστα να γίνει τραγανή.
- Ανακάτεψε 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι και ξίδι.
- Πρόσθεσε στην πίτσα φέτες βασιλικού, αλάτι και πιπέρι .
- Περίχυσε το μείγμα ξυδιού πάνω από την πίτσα και κόψε σε κομμάτια.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ