Pizza με ντομάτα, μπέικον και ρόκα

40 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

 Κλασική, αγαπημένη και πάντα νόστιμη. Τώρα και light για να απολαμβάνεις χωρίς ενοχές.
Θερμίδες: 300

Συστατικά

  • 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
  • Σπρέι μαγειρικής
  • 5 φέτες μπέικον
  • 2 φλιτζάνια ντομάτες κομμένες στη μέση και κατά μήκος
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
  • 1 κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο κίτρινο
  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα μαρινάρα χωρίς αλάτι
  • 3/4 φλιτζανιού τυρί μοτσαρέλα χωρίς λιπαρά
  • 1 φλιτζάνι ρόκα
  • 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλάκι ξίδι από λευκό κρασί

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  • Ψέκασε τη ζύμη με σπρέι μαγειρικής και βάλε την σε ένα μπολ να σταθεί για 15 λεπτά.
  • Ψήσε το μπέικον σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει τραγανό.
  • Κόψε το μπέικον σε κομμάτια και πρόσθεσε στο τηγάνι τις ντομάτες και το πιπέρι και μαγείρεψε για 2 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
  • Ψέκασε ένα ταψί με καλαμποκάλευρο.
  • Άνοιξε τη ζύμη πάνω σε ένα φύλλο ψησίματος που έχεις απλώσει σε ένα στρογγυλό ταψί.
  • Άπλωσε τη σάλτσα ομοιόμορφα πάνω από τη ζύμη, αφήνοντας κενό προς τις άκρες.
  • Πρόσθεσε τη ντομάτα και το μπέικον και μετά το τυρί.
  • Ψήσε στους 200 βαθμούς για 17 λεπτά μέχρι η κρούστα να γίνει τραγανή.
  • Πρόσθεσε τη ρόκα και τα υπόλοιπα συστατικά και η πίτσα είναι έτοιμη.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164