Κλασική, αγαπημένη και πάντα νόστιμη. Τώρα και light για να απολαμβάνεις χωρίς ενοχές.
Θερμίδες: 300
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
- Σπρέι μαγειρικής
- 5 φέτες μπέικον
- 2 φλιτζάνια ντομάτες κομμένες στη μέση και κατά μήκος
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
- 1 κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο κίτρινο
- 1/2 φλιτζάνι σάλτσα μαρινάρα χωρίς αλάτι
- 3/4 φλιτζανιού τυρί μοτσαρέλα χωρίς λιπαρά
- 1 φλιτζάνι ρόκα
- 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
- 1/2 κουταλάκι ξίδι από λευκό κρασί
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Ψέκασε τη ζύμη με σπρέι μαγειρικής και βάλε την σε ένα μπολ να σταθεί για 15 λεπτά.
- Ψήσε το μπέικον σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει τραγανό.
- Κόψε το μπέικον σε κομμάτια και πρόσθεσε στο τηγάνι τις ντομάτες και το πιπέρι και μαγείρεψε για 2 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
- Ψέκασε ένα ταψί με καλαμποκάλευρο.
- Άνοιξε τη ζύμη πάνω σε ένα φύλλο ψησίματος που έχεις απλώσει σε ένα στρογγυλό ταψί.
- Άπλωσε τη σάλτσα ομοιόμορφα πάνω από τη ζύμη, αφήνοντας κενό προς τις άκρες.
- Πρόσθεσε τη ντομάτα και το μπέικον και μετά το τυρί.
- Ψήσε στους 200 βαθμούς για 17 λεπτά μέχρι η κρούστα να γίνει τραγανή.
- Πρόσθεσε τη ρόκα και τα υπόλοιπα συστατικά και η πίτσα είναι έτοιμη.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ