Για όσους αγαπούν τις καυτερές γεύσεις. Πίτσα με πεπερόνι και πολλά άλλα αγαπημένα υλικά.
Θερμίδες: 300
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
- Σπρέι μαγειρικής
- 110 γραμμάρια πεπερόνι
- 1 φλιτζάνι κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 πακέτο μανιτάρια τεμαχισμένα
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη κόκκινη ή πράσινη πιπεριά
- 1 κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο κίτρινο
- 1/2 φλιτζάνι σάλτσα μαρινάρα χωρίς αλάτι
- 1/2 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα χωρίς λιπαρά τριμμένη
- 1/4 φλιτζανιού τυρί παρμεζάνα χωρίς λιπαρά τριμμένη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Ψέκασε τη ζύμη με σπρέι μαγειρικής και βάλε την σε ένα μπολ να σταθεί για 15 λεπτά.
- Ψήσε το πεπερόνι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια-υψηλή φωτιά που έχεις ψεκάσει με σπρέι μαγειρικής.
- Μαγείρεψε για 3 λεπτά, ανακατεύοντας και πρόσθεσε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και σόταρε για 4 λεπτά.
- Πρόσθεσε και την πιπεριά και σόταρε για 2 λεπτά.
- Ψέκασε ένα ταψί με καλαμποκάλευρο.
- Άνοιξε τη ζύμη πάνω σε ένα φύλλο ψησίματος που έχεις απλώσει σε ένα στρογγυλό ταψί.
- Άπλωσε τη σάλτσα ομοιόμορφα πάνω από τη ζύμη, αφήνοντας κενό προς τις άκρες.
- Πρόσθεσε το πεπερόνι και τα τυριά από πάνω και ψήσε στους 200 βαθμούς για 17 λεπτά ή μέχρι να κρούστα να γίνει τραγανή.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ