Εύκολη και γρήγορη συνταγή για όσες επιθυμούν κάτι γλυκό και ελαφρύ. Μια συνταγή ιδανική για κάθε δίαιτα.
Θερμίδες: 117/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3/4φλ. χυμό μήλου
- 1/2φλ. χυμό ροδιού
- 1 κομμάτι από τη φλούδα του πορτοκαλιού
- 1 ξυλάκι κανέλα
- 2 αχλάδια καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
- 150γρ. γιαούρτι 2%
- 1κ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τοποθέτησε μια κατσαρόλα στο μάτι σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε στην κατσαρόλα το χυμό μήλου, το χυμό ροδιού, τη φλούδα πορτοκαλιού και την κανέλα.
- Άφησέ τα να πάρουν μια βράση.
- Πρόσθεσε τα αχλάδια μέσα στην κατσαρόλα και άφησέ τα να βράσουν για 10-20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
- Αφαίρεσέ τα από την κατσαρόλα και άφησε ο υγρό να βράσει για 10 λεπτά ακόμα.
- Ρίξε το υγρό πάνω από τα αχλάδια και βάλε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.
- Ανακάτεψε τη βανίλια με το γιαούρτι.
- Σέρβιρε μισό αχλάδι σε κάθε πιάτο και πρόσθεσε από πάνω το χυμό και μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ