Απόλαυσέ την για κυρίως γεύμα και παραδώσου σε αυτό το ιδιαίτερο “πάντρεμα” γεύσεων.
Θερμίδες: 297/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 1κ. σούπας βαλσάμικο
- 1κ. γλυκού μέλι
- 1/2κ. γλυκού φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
- 3/8κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
- 2φλ. φράουλες, κομμένες στη μέση
- 100γρ. στήθος κοτόπουλου, χωρίς κόκαλα
- 1/4κ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
- Σπρέι μαγειρικής
- 4φλ. φρέσκο σπανάκι baby
- 1/4φλ. λεπτές φέτες κρεμμυδιού
- 1κ. σούπας ψιλοκομμένο πεκάν
- 20γρ. φέτα τριμμένη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε 1κ. γλυκού λάδι, το ξύδι, το μέλι, το θυμάρι, 1/4κ. γλυκού πιπέρι και 1/8κ. γλυκού αλάτι σε ένα μέτριο μπολ.
- Πρόσθεσε μέσα 1 φλιτζάνι φράουλες και ανακάτεψε καλά.
- Ζέστανε μια μέτρια κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία.
- “Βουρτσίστε” το κοτόπουλο με το υπόλοιπο 1κ. γλυκού λάδι και πασπάλισε με το υπόλοιπο 1/8κ. γλυκού πιπέρι, αλάτι και πάπρικα.
- Ψέκασε με σπρέι μαγειρέματος και πρόσθεσε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα.
- Μαγείερεψε για 2 με 3 λεπτά σε κάθε πλευρά ή μέχρι να γίνει.
- Αφαίρεσε το κοτόπουλο από την κατσαρόλα και όταν κρυώσει λίγο κόψε το σε φέτες.
- Χώρισε σε δύο πιάτα το σπανάκι, το υπόλοιπο 1φλ. φράουλες, το κρεμμύδι, το κοτόπουλο, το dressing, τα πεκάν και τη φέτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ