Σαλάτα με σπανάκι και καβουρδισμένα φιστίκια. Οι πιπεριές και το αγγούρι δίνουν χρώμα, ενώ το dressing μελιού προσφέρει extra γεύση.
Θερμίδες: 299/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1κ. σούπας + 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 1/3φλ. ωμά φιστίκια
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 450γρ. αγγούρια κομμένα σε φέτες
- 1/3φλ. πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
- 1/4φλ. ψιλοκομμένο κόλιαντρο
- 1/4φλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2φλ. σπανάκι ψιλοκομμένο
- 2κ. σούπας ξύδι
- 2κ. γλυκού μέλι
- 1/4κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε 1κ. γλυκού λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε τα φιστίκια και σόταρε για 2 λεπτά.
- Πρόσθεσε το σκόρδο και σόταρε για 1 λεπτό ακόμα.
- Άφησε τα υλικά να κρυώσουν.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το μέλι, τις 2κ. σούπας ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά για τη σαλάτα, μαζί με τα φιστίκια και το dressing.
- Σέρβιρε τη σαλάτα σε δύο πιάτα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ