Νόστιμη συνταγή με γλυκόξινη γεύση. Είναι το ιδανικό χριστουγεννιάτικο πιάτο για τη δίαιτά σου.
Θερμίδες: 281/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1κ. γλυκού μαργαρίνη
- 450γρ. ψαρονέφρι
- 3/4κ. γλυκού αλάτι
- 1/4κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
- Μαγειρικό σπρέι
- 2κ. σούπας ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
- 1κ. γλυκού κιμά σκόρδου
- 1/4φλ. κρασί
- 2κ. σούπας ξύδι βαλσάμικο
- 1/3φλ. δαμάσκηνα
- Ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Λιώσε το βούτυρο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πασπάλισε το χοιρινό κρέας ομοιόμορφα με 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι. Προσθέστε το χοιρινό στο τηγάνι και μαγείρεψε για 3μιση λεπτά από κάθε πλευρά.
- Βάλε το κρέας σε ένα πιάτο και ψέκασε το τηγάνι με μαγειρικό σπρέι.
- Πρόσθεσε τα κρεμμύδια και το σκόρδο στο τηγάνι.
- Σώταρε για 30 δευτερόλεπτα.
- Πρόσθεσε το κρασί και το ξύδι σε τηγάνι
- Μαγείρεψε για 30 δευτερόλεπτα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
- Ρίξε αλάτι και τα δαμάσκηνα.
- Μαγείρεψε για 30 δευτερόλεπτα ή μέχρι να μαλακώσουν τα δαμάσκηνα, ανακατεύοντας συνεχώς. Επέστρεψε το χοιρινό κρέας στο τηγάνι.
- Μαγείρεψε μέχρι να γίνει το κρέας.
- Κόψε το ψαρονέφρι σε 4 φέτες και πασπάλισε με μαϊντανό.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ