Ψητά φιλετάκια μπακαλιάρου

40 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Light μπακαλιάρος με πεντανόστιμα υλικά και μυρωδικά. Το πιάτο που δεν πρέπει να λείψει από το τραπέζι σου!
Θερμίδες: 223

Συστατικά

  • 750 γραμμ μπακαλιάρος σε φιλάτα
  • Μαγειρικό σπρέι
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​χυμό λάιμ
  • 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα light
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 1/2 φλιτζάνι ​​φρέσκια ψίχα μαύρου ψωμιού τριμμένη
  • 1 1/2 κουταλιά της σούπας λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200° C .
  • Ψέκασε με το σπρέι ένα μεσαίο ταψί.
  • Τοποθέτησε το ψάρι μέσα στο ταψί.
  • Ανακάτεψε σε ένα μικρό μπολ τον χυμό από λάιμ, τη μαγιονέζα, το κρεμμύδι και το πιπέρι.
  • Άλειψε το ψάρι από πάνω με το μείγμα.
  • Πασπάλισε το με τη ψίχα.
  • Ρίξε από πάνω το βούτυρο.
  • Ψήσε για 20 λεπτά.
  • Όταν το βγάλεις από το φούρνο, πασπάλισέ το με μαϊντανό.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164