Light μπακαλιάρος με πεντανόστιμα υλικά και μυρωδικά. Το πιάτο που δεν πρέπει να λείψει από το τραπέζι σου!
Θερμίδες: 223
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 750 γραμμ μπακαλιάρος σε φιλάτα
- Μαγειρικό σπρέι
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λάιμ
- 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα light
- 1/8 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
- 1/8 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι φρέσκια ψίχα μαύρου ψωμιού τριμμένη
- 1 1/2 κουταλιά της σούπας λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200° C .
- Ψέκασε με το σπρέι ένα μεσαίο ταψί.
- Τοποθέτησε το ψάρι μέσα στο ταψί.
- Ανακάτεψε σε ένα μικρό μπολ τον χυμό από λάιμ, τη μαγιονέζα, το κρεμμύδι και το πιπέρι.
- Άλειψε το ψάρι από πάνω με το μείγμα.
- Πασπάλισε το με τη ψίχα.
- Ρίξε από πάνω το βούτυρο.
- Ψήσε για 20 λεπτά.
- Όταν το βγάλεις από το φούρνο, πασπάλισέ το με μαϊντανό.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ