Red Velvet Donuts

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Τα donuts γίνονται ακόμα πιο απολαυστικά και φυσικά light. H αντίθεση της λευκής κρέμας με το κόκκινο χρώμα τους θα σε συνεπάρει.
Θερμίδες: 121/ μερίδα

 

Συστατικά

  • Για τα donuts:
  • 2/3φλ. αλεύρι ολικής άλεσης
  • 1/4φλ. κακάο χωρίς ζάχαρη
  • 1κ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1/8κ. γλυκού αλάτι
  • 1 αυγό
  • 1/4φλ. ζάχαρη
  • 6κ σούπας γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
  • 1κ. γλυκού βανίλια
  • 1κ. γλυκού κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
  • Για την κρέμα:
  • 60γρ. τυρί κρέμα χωρίς λιπαρά
  • 2κ. σούπας ζάχαρη άχνη
  • 2κ. σούπας γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
  • 1/4κ. γλυκού βανίλια

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 170°C.
  • Πάρε ένα ταψί με θήκες για donuts ή capcakes.
  • Πέρασε με λίγο λάδι τις 6 θήκες.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ χτύπησε ελαφρά το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν μπάουντερ και το αλάτι.
  • Σε ένα μέτριο μπολ χτύπησε το αυγό, τη ζάχαρη, το γάλα αμυγδάλου, τη βανίλια και το χρώμα ζαχαροπλαστικής.
  • Ένωσε τα δύο μείγματα ανακατεύοντας.
  • Χώρισε το μείγμα στις 6 θήκες.
  • Ψήσε για 8 – 10 λεπτά.
  • Αφαίρεσέ τα από το φούρνο και άφησέ τα 5 λεπτά να κρυώσουν.
  • Καθώς τα donuts κρυώνουν, χτύπησε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για την κρέμα μέχρι να γίνουν λεία.
  • Πρόσθεσε την κρέμα πάνω στα donuts και άφησέ τα για 10 λεπτά.
  • Σε κάθε μερίδα αντιστοιχεί ένα donuts.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164