Μια παραδοσιακή συνταγή αποκτάει ελαφρώς διαφορετική γεύση και προσαρμόζεται στη δίαιτά σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 213/ μερίδα
Συστατικά
- 2κ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1φλ. καστανό ρύζι (άβραστο)
- 2φλι. γάλα αμυγδάλου
- 1κ. σούπας μέλι
- 2κ. σούπας αμύγδαλα
- 1/4φλ. cranberries
- 1/2κ. γλυκού κανέλα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε υψηλή θερμοκρασία, σε μια μέτρια κατσαρόλα, συνδύασε το ρύζι, το γάλα αμυγδάλου, το μέλι και το εκχύλισμα βανίλιας.
- Όταν αρχίσει να βράζει μείωσε τη θερμοκρασία.
- Ανακάτευε συχνά το ρύζι για να αποφύγεις την καύση ή την προσκόλληση στον πάτο της κατσαρόλας.
- Μαγείρεψε για 15 – 20 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτεί το ρύζι.
- Αν το ρύζι αρχίσει να στεγνώνει, πρόσθεσε περισσότερο γάλα, καθώς θα πρέπει να έχει μια κρεμώδη υφή.
- Εν τω μεταξύ, σε χαμηλή θερμοκρασία σε μια μικρή κατσαρόλα, πρόσθεσε τα αμύγδαλα για περίπου 3 έως 5 λεπτά μέχρι να γίνουν χρυσά και αρωματικά.
- Κόψτε αργά και στη συνέχεια αφήστε κατά μέρος.
- Βύθισε τα cranberries σε χλιαρό νερό για περίπου 10 λεπτά.
- Έπειτα, στράγγιξέ τα, πίεσε έξω την περίσσεια νερού και ψιλόκοψε.
- Πρόσθεσε το κρεμώδες ρύζι σε 6 μπολ.
- Πασπάλισε με κανέλα και πρόσθεσε την κορυφή τα cranberries και τα αμύγδαλα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ