Σαλάτα κανείς; Δοκίμασε να συνδυάσεις το αβοκάντο με το σπανάκι σε ένα πιάτο “ντρεσαρισμένο” με εξαιρετικό dressing λεμονιού, σκόρδου και μουστάρδας. Το ήξερες πως ο συνδυασμός αυτός εκτός από ελαφρύς, αγαπά και την επιδερμίδα σου;
Θερμίδες 200/Μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Αλάτι
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1/2 κ.γ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 6 φλιτζάνια σπανάκι
- 1/2 αβοκάντο κομμένο σε φετούλες
- 1/2 γκρέιπφρουτ καθαρισμένο και χωρίς τη μεμβράνη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Λιώσε το σκόρδο με λίγο αλάτι σε γουδί ή μπολάκι με ένα πιρούνι να πάρεις μια πάστα. Πρόσθεσε το λεμόνι, τη μουστάρδα, λίγο ακόμη αλάτι και ανακάτεψε να λιώσει το αλάτι. Πρόσθεσε τέλος το ελαιόλαδο και ανακάτεψε
- Ρίξε σε μεγάλη σαλατιέρα το σπανάκι, το αβοκάντο και τις φετούλες γκρέιπφρουτ. Ράντισε με το dressing που ετίμασες και ανακάτεψε καλά να πάει παντού
- Πρόσθεσε περισσότερο αλάτι ή λεμόνι αν χρειάζεται και σέρβιρε
Tip
Ράντισε το αβοκάντο σου με λίγο λεμόνι μέχρι να ετοιμάσεις τη σαλάτα για να μην μαυρίσει
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ