Σαλάτα κανείς; Δοκίμασε να συνδυάσεις το αβοκάντο με το σπανάκι σε ένα πιάτο “ντρεσαρισμένο” με εξαιρετικό dressing λεμονιού, σκόρδου και μουστάρδας. Το ήξερες πως ο συνδυασμός αυτός εκτός από ελαφρύς, αγαπά και την επιδερμίδα σου;
Θερμίδες 200/Μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Αλάτι
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1/2 κ.γ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 6 φλιτζάνια σπανάκι
- 1/2 αβοκάντο κομμένο σε φετούλες
- 1/2 γκρέιπφρουτ καθαρισμένο και χωρίς τη μεμβράνη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Λιώσε το σκόρδο με λίγο αλάτι σε γουδί ή μπολάκι με ένα πιρούνι να πάρεις μια πάστα. Πρόσθεσε το λεμόνι, τη μουστάρδα, λίγο ακόμη αλάτι και ανακάτεψε να λιώσει το αλάτι. Πρόσθεσε τέλος το ελαιόλαδο και ανακάτεψε
- Ρίξε σε μεγάλη σαλατιέρα το σπανάκι, το αβοκάντο και τις φετούλες γκρέιπφρουτ. Ράντισε με το dressing που ετίμασες και ανακάτεψε καλά να πάει παντού
- Πρόσθεσε περισσότερο αλάτι ή λεμόνι αν χρειάζεται και σέρβιρε
Tip
Ράντισε το αβοκάντο σου με λίγο λεμόνι μέχρι να ετοιμάσεις τη σαλάτα για να μην μαυρίσει
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ