Μια ξεχωριστή επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.
Θερμίδες: 178/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2φλ. μαγειρεμένη quinoa
- 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 30 σπαράγγια, κομμένα
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 1/4κ. γλυκού πιπέρι
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 16 φράουλες, κομμένες σε φέτες
- 130γρ. τυρί μοτσαρέλα, κομμένη σε μικρούς κύβους
- 1/3φλ. βαλσάμικο
- 2κ. σούπας φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τοποθέτησε την κινόα σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας.
- Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Πρόσθεσε τα σπαράγγια και το σκόρδο και πασπάλισε με αλάτι και πιπέρι.
- Μαγείρεψε τα σπαράγγια για 2-3 λεπτά.
- Έπειτα, πρόσθεσε τα σπαράγγια στην κινόα.
- Ρίξε μέσα τις φράουλες, το τυρί μοτσαρέλα και το βαλσάμικο και ανακάτεψε καλά.
- Πασπάλισε με ψιλοκομμένο βασιλικό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ