Καλοκαιρινή και γευστική συνταγή που γίνεται γρήγορα και εύκολα. Μπορείς να την απολαύσεις κάθε ώρα της ημέρας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 298/ μερίδα
Συστατικά
- Για το dressing:
- 1φλ. γιαούρτι με λίγα λιπαρά
- 1κ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
- 1κ. σούπας χυμό λεμονιού
- 2κ. γλυκού ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα μέντας
- Αλάτι και πιπέρι
- Για τη σαλάτα:
- 2φλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1/2φλ. ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα μέντας
- 3/4φλ. τοματίνια κομμένα στη μέση
- 1/2 αγγούρι αποφλοιωμένο και ψιλοκομμένο σε κομμάτια
- 2 κονσέρβες λευκά φασόλια
- 3κ. σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
- 2κ. σούπας ελαιόλαδο
- 3/4κ. γλυκού αλάτι
- 1/4κ. γλυκού πιπέρι
- 4φλ. σπανάκι και ρόκα baby
- 1 κονσέρβα τόνου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Για το dressing:
- Ανακάτεψε το γιαούρτι, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, τη μέντα, το αλάτι, το πιπέρι και 1 κουταλιά νερό.
- Άφησέ το στην άκρη.
- Για τη σαλάτα:
- Ανακάτεψε το μαϊντανό, τη μέντα, τα τοματίνια, το αγγούρι και τα φασόλια σε ένα μεσαίο μπολ.
- Σε ένα μικρό μπολ χτύπησε μαζί το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Σε 4 πιάτα χώρισε τα πράσινα λαχανικά, τα λαχανικά που έχεις στο ένα μπολ, τον τόνο, το dressing γιαουρτιού και το μείγμα με το ελαιόλαδο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ