Μια καλοκαιρινή σαλάτα που τρώγεται όλες τις ώρες. Είναι γευστική και χαμηλή σε θερμίδες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 250/ μερίδα
Συστατικά
- 900γρ. σπαράγγια
- 1/4φλ. πέστο βασιλικού
- 4 φέτες μαγειρεμένο μπέικον γαλοπούλας κομμένο
- 2φλ. βρασμένος αρακάς
- 4κ. σούπας τυρί πεκορίνο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κόψε τις άκρες από τα σπαράγγια.
- Με έναν αποφλοιωτή κόψε σε λεπτές φέτες τα σπαράγγια.
- Ζέστανε λίγο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε τα σπαράγγια και σόταρε για 30 δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό.
- Βάλε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακάτεψέ τα.
- Μοίρασε σε 4 πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ