Δημιούργησε με τα παρεξηγημένα φασόλια μια σαλάτα με φρέσκα λαχανικά και πολλά μυρωδικά. Το κριθαράκι θα δώσει στην συνταγή σου μια διαφορετική γεύση.
θερμίδες: 187
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3/4 φλιτζάνι κριθαράκι
- 340 γραμμ φρέσκα φασολάκια καθαρισμένα και κομμένα
- 280 γραμμ κατεψυγμένα φασόλια ενταμάμε
- 1 φλιτζάνι ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 2/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο αγγούρι
- 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
- 1/4 φλιτζάνι ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι κομμένες στη μέση
- 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
- 3 κουτ. της σούπας ξίδι
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
- 2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκια ρίγανη
- 2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα Ντιζόν
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα μαγείρεψε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
- 3 λεπτά πριν το τέλος πρόσθεσε τα πράσινα φασόλια και τα edamame.
- Στράγγιξέ τα και ξέπλυνε με κρύο νερό.
- Στράγγιξε και πάλι.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τα ζυμαρικά με τα φασόλια μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Κλείσε το μπολ από πάνω και άφησε τα να μαριναριστούν για 15 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Άφησε το να κρυώσει και μετά σέρβιρε.
Tip
Μπορείς να αντικαταστήσεις το κριθαράκι και με πατάτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ