Ένας υπέροχος και δροσερός συνδυασμός που θα καλύψει την πείνα σου. Τα φρούτα συναντούν τα λαχανικά και δημιουργούν έναν ελαφρύ συνδυασμό που θα λατρέψεις, ενώ οι γαρίδες δίνουν θαλασσινή γεύση στο γεύμα.
Θερμίδες: 160/μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 230γρ. γαρίδες μεσαίες, καθαρισμένες, πλυμένες και μαγειρεμένες
- 2 αβοκάντο ώριμα, ξεφλουδισμένα και χωρίς κουκούτσι
- 1/4 φλ. salsa verde έτοιμη
- 2 κ. σούπας νερό
- 2 κ. σούπας λάιμ στυμμένο
- 1 κ. σούπας μέλι
- 1/4 κ. γλυκού πιπέρι καγιέν
- 1 αγγούρι μέτριο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
- 1 μάνγκο ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
- 1 πιπεριά γλυκιά, κομμένη και χωρίς σπόρους
- 1/2 φλ φύλλα κόλιαντρο
- 300γρ. φύλλα σπανάκι baby
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τοποθέτησε σε ένα μίξερ το μισό αβοκάντο, το νερό, τη salsa verde, το χυμό λάιμ και το μέλι.
- Χτύπησέ τα μέχρι να γίνει λείο το μίγμα
- Σε ένα μεγάλο μπολ πρόσθεσε τις γαρίδες, το αγγούρι, το μάνγκο, τη κόκκινη πιπεριά και το κόλιαντρο.
- Χώρισε το σπανάκι και το υπόλοιπο αβοκάντο σε 6 πιάτα.
- Τοποθέτησε το μείγμα με τις γαρίδες και το dressing πάνω από το σπανάκι.
Tip
Το πιάτο αυτό είναι κατάλληλο για διαβητικούς τύπου 2.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ