Γευστική δροσερή και με πολλά θρεπτικά συστατικά.
Θερμίδες: 194/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1κ. σούπας μαργαρίνη
- 2κ. γλυκού ζάχαρη μαύρη
- 1/2φλ. καρύδια
- 1 ώριμο μήλο
- 1/3φλ. τριμμένη Gorgonzola
- 4φλ. μαρούλι κομμένο
- 2κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2κ. σούπας ξύδι βαλσάμικο
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μέτριο τηγάνι λιώσε το βούτυρο με τη ζάχαρη σε μέτρια χαμηλή φωτιά.
- Πρόσθεσε τα καρύδια και ανακάτεψε.
- Άφησε τα καρύδια να ψηθούν για 3-4 λεπτά.
- Κόψε το μήλο σε φέτες και ανακάτεψέ το με το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Ρίξε το μείγμα που μόλις έφτιαξες πάνω από το μαρούλι, μαζί με τα καρύδια και το τυρί.
- Μοίρασε σε 4 πιάτα
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ