Σαλάτα με πορτοκάλι, μανταρίνι και αβοκάντο

10 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Τα εσπεριδοειδή σε αυτό το πιάτο θα σε γεμίσουν με πολλές βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Ό,τι καλύτερο για να χάσεις τα κιλά που θέλεις αλλά και να καθαρίσεις τον οργανισμό σου από τοξίνες!

Συστατικά

  • 5 πορτοκάλια
  • 3 γκρέιπφρουτ
  • 3 μανταρίνια
  • 1 σαγκουίνι
  • ½ βολβό μάραθου κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
  • 1 αβοκάντο, ξεφλουδισμένο, χωρίς κουκούτσι, κομμένο σε φέτες
  • ½ κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
  • ⅓ φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας ξύδι σαμπάνιας
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • ¼ φλιτζάνι φύλλα μέντας
  • φύλλα μάραθου για το σερβίρισμα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπολ ρίχνεις τα φρούτα και από πάνω τον μάραθο.
  • Προσθέτεις το αβοκάντο και το κρεμμύδι.
  • Σε ένα μπολ χτυπάς το λάδι με το ξύδι σαμπάνιας μέχρι να γίνει σάλτσα.
  • Προσθέτεις το μέλι και ανακατεύεις καλά.
  • Ρίχνεις αλάτι και πιπέρι και ρίχνεις το dressing πάνω από τη σαλάτα και γαρνίρεις με περισσότερο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Σερβίρεις γαρνίροντας με φύλλα μάραθου και φύλλα μέντας.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164