Το σπανάκι μαζί με το φιλέτο γλώσσας μπορούν να δώσουν μια πρωτότυπη γεύση στον ουρανίσκο σου!
Θερμίδες: 186
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 340 γραμμ. νωπά ή κατεψυγμένα φιλέτα γλώσσας
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/8 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
- 140 γραμμ. συσκευασία σπανάκι baby
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 227 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια τεμαχισμένα στα τέσσερα
- 1 πράσο κομμένο σε φέτες
- 3 σκελίδες σκόρδο κομμένο
- 1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
- 2 κουταλιές της σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
- 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ξεπάγωσε τα φιλέτα γλώσσας.
- Προθερμάνε το φούρνο.
- Πασπάλισε το ψάρι με το αλάτι και το πιπέρι καγιέν.
- Βάλε το ψάρι σε ένα λαδωμένο ταψί μέσα στο φούρνο.
- Ψήσε για 4-6 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
- Κόψε το ψάρι σε μικρά κομμάτια και κάλυψε το για να μείνει ζεστό.
- Βάλε το σπανάκι σε ένα μεγάλο και βαθύ πιάτο.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
- Πρόσθεσε και ψήσε για 4 λεπτά τα μανιτάρια, το πράσο και το σκόρδο μέχρι να σοταριστούν.
- Πρόσθεσε τη ντομάτα και μαγείρεψε για 1 λεπτό ακόμα.
- Πρόσθεσε το ξίδι και άφησε το να ζεσταθεί.
- Προσθέστε το μείγμα στο σπανάκι και ανακάτεψε πολύ καλά.
- Βάλε το ψάρι στην κορυφή της σαλάτας και πασπάλισε με ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ