Το σπανάκι μαζί με το φιλέτο γλώσσας μπορούν να δώσουν μια πρωτότυπη γεύση στον ουρανίσκο σου!
Θερμίδες: 186
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 340 γραμμ. νωπά ή κατεψυγμένα φιλέτα γλώσσας
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/8 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
- 140 γραμμ. συσκευασία σπανάκι baby
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 227 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια τεμαχισμένα στα τέσσερα
- 1 πράσο κομμένο σε φέτες
- 3 σκελίδες σκόρδο κομμένο
- 1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
- 2 κουταλιές της σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
- 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ξεπάγωσε τα φιλέτα γλώσσας.
- Προθερμάνε το φούρνο.
- Πασπάλισε το ψάρι με το αλάτι και το πιπέρι καγιέν.
- Βάλε το ψάρι σε ένα λαδωμένο ταψί μέσα στο φούρνο.
- Ψήσε για 4-6 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
- Κόψε το ψάρι σε μικρά κομμάτια και κάλυψε το για να μείνει ζεστό.
- Βάλε το σπανάκι σε ένα μεγάλο και βαθύ πιάτο.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
- Πρόσθεσε και ψήσε για 4 λεπτά τα μανιτάρια, το πράσο και το σκόρδο μέχρι να σοταριστούν.
- Πρόσθεσε τη ντομάτα και μαγείρεψε για 1 λεπτό ακόμα.
- Πρόσθεσε το ξίδι και άφησε το να ζεσταθεί.
- Προσθέστε το μείγμα στο σπανάκι και ανακάτεψε πολύ καλά.
- Βάλε το ψάρι στην κορυφή της σαλάτας και πασπάλισε με ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ