Αν σου αρέσουν τα σπαράγγια, θα λατρέψεις αυτή τη δροσερή σαλάτα με σχοινόπρασο, λεμόνι και μουστάρδα Dijon!
θερμίδες: 47
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 450 γραμμάρια μεγάλα σπαράγγια κομμένα
- 1 1/2 φλιτζάνια ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
- 2 κουταλάκια του γλυκού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dijon
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/2 φλιτζάνι κατσικίσιο τυρί
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κράτησε κάθε σπαράγγι από τις άκρες του και με έναν αποφλοιωτή κοψ’ τα σε κορδέλες.
- Χρειάζεσαι 3 φλιτζάνια.
- Εάν δεν έχεις αποφλοιωτή μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και ολόκληρα.
- Ανακάτεψε τα σπαράγγια και τις ντομάτες σε ένα μεσαίο μπολ.
- Ανακάτεψε το σχοινόπρασο και τα επόμενα 6 συστατικά (και το αλάτι) με ένα σύρμα.
- Ρίξε το μείγμα πάνω στα σπαράγγια και ανακάτεψέ τα προσεκτικά.
- Πασπάλισε με κατσικίσιο τυρί.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ