Ένα χορτοφαγικό σάντουιτς που τρώγεται ζεστό αλλά και κρύο. Έχει λίγες θερμίδες και είναι ιδανικό για κάθε δίαιτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 274/ μερίδα
Συστατικά
- 1φλ. τυρί ρικότα
- 1κ. σούπας φρέσκο βασιλικό και μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 μανιτάρι portobello
- 1 μέτριο κολοκυθάκι, κομμένο κατά μήκος
- 1/2 μελιτζάνα, κομμένη σε φέτες
- 1/2 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 1/2 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
- 2κ. γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
- 1 ψωμί ciabatta
- 1/2 baby ρόκα
- Λίγο σιρόπι βαλσαμικού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το τυρί ricotta, το φρέσκο βασιλικό και μαϊντανό, τη σκελίδα σκόρδο, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι.
- Τοποθέτησε το μανιτάρι, το κολοκυθάκι, τη μελιτζάνα, το κρεμμύδι και την πιπεριά σε ένα αντικολλητικό ταψί.
- Πασπάλισε με λίγο λάδι και με ρίγανη.
- Ψήσε τα λαχανικά στο φούρνο στο γκριλ ή στην ψησταριά μέχρι να μαλακώσουν.
- Πάρε το ψωμάκι, άπλωσε μέσα το μείγμα με το τυρί, τα ψημένα λαχανικά, τη ρόκα και λίγο σιρόπι βαλσαμικού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ