Μια ιταλική συνταγή που αγαπούν οι περισσότεροι με λίγες θερμίδες και πολύ γεύση!
Θερμίδες: 206
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα κομμένα σε κομμάτια
- 2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1/3 φλιτζανιού φρυγανιά τριμμένη
- Σπρέι μαγειρικής
- 1/2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου light
- 1/4 φλιτζανιού λευκό ξηρό κρασί
- 4 κουταλάκια του γλυκού κάπαρη
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ βούτηξε το κοτόπουλο μέσα στο χυμό λεμονιού και πασπάλισε με αλάτι, πιπέρι και τη φρυγανιά.
- Ζέστανε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με σπρέι μαγειρικής σε μέτρια -υψηλή φωτιά.
- Πρόσθεσε το κοτόπουλο στο τηγάνι και μαγείρεψε για 3 λεπτά σε κάθε πλευρά.
- Αφαίρεσε το κοτόπουλο από το τηγάνι και άστο να μείνει ζεστό.
- Πρόσθεσε το ζωμό και το κρασί στο τηγάνι και μαγείρεψε για 30 δευτερόλεπτα, ανακατεύοντας συνεχώς .
- Αφαίρεσε από τη φωτιά και ανακάτεψε με βούτυρο και κάπαρη.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ