Σκαλοπίνια κοτόπουλου

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μια ιταλική συνταγή που αγαπούν οι περισσότεροι με λίγες θερμίδες και πολύ γεύση!
Θερμίδες: 206

Συστατικά

  • 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα κομμένα σε κομμάτια
  • 2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο ​​χυμό λεμονιού
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 1/3 φλιτζανιού φρυγανιά τριμμένη
  • Σπρέι μαγειρικής
  • 1/2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου light
  • 1/4 φλιτζανιού λευκό ξηρό κρασί
  • 4 κουταλάκια του γλυκού κάπαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπολ βούτηξε το κοτόπουλο μέσα στο χυμό λεμονιού και πασπάλισε με αλάτι, πιπέρι και τη φρυγανιά.
  • Ζέστανε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με σπρέι μαγειρικής σε μέτρια -υψηλή φωτιά.
  • Πρόσθεσε το κοτόπουλο στο τηγάνι και μαγείρεψε για 3 λεπτά σε κάθε πλευρά.
  • Αφαίρεσε το κοτόπουλο από το τηγάνι και άστο να μείνει ζεστό.
  • Πρόσθεσε το ζωμό και το κρασί στο τηγάνι και μαγείρεψε για 30 δευτερόλεπτα, ανακατεύοντας συνεχώς .
  • Αφαίρεσε από τη φωτιά και ανακάτεψε με βούτυρο και κάπαρη.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164