Σολομός με τοματίνια

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Μια εύκολη συνταγή με υλικά που έχεις ήδη στο ψυγείο σου. Περιέχει μεγάλη θρεπτική αξία και μπορείς να την απολαύσεις ακόμα και αν βρίσκεσαι σε δίαιτα.
Θερμίδες: 265/μερίδα

 

Συστατικά

  • 2 φλιτζάνια τοματίνια
  • 1 1/2 κ. γλυκού θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • 1/4 κ. γλυκού αλάτι
  • 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • Μαγειρικό σπρέι
  • 2 φιλέτα σολομού
  • 2 κ. σούπας λάιμ στυμμένο

 

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε τον φούρνο στους 200°C.
  • Σε ένα τηγάνι που να μπαίνει στο φούρνο προσθέτεις το μαγειρικό σπρέι, τα τοματίνια, το θυμάρι, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο.
  • Τα αφήνεις για 15 λεπτά μέχρι να ψηθούν.
  • Προσθέτεις το ψάρι στο τηγάνι και το αφήνεις για άλλα 10 λεπτά.
  • Σερβίρεις το ψάρι και περιχύνεις με τη σάλτσα ντομάτας και το χυμό λάιμ.

 

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164