Μια εύκολη συνταγή με υλικά που έχεις ήδη στο ψυγείο σου. Περιέχει μεγάλη θρεπτική αξία και μπορείς να την απολαύσεις ακόμα και αν βρίσκεσαι σε δίαιτα.
Θερμίδες: 265/μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φλιτζάνια τοματίνια
- 1 1/2 κ. γλυκού θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 1 κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 1/4 κ. γλυκού αλάτι
- 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- Μαγειρικό σπρέι
- 2 φιλέτα σολομού
- 2 κ. σούπας λάιμ στυμμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 200°C.
- Σε ένα τηγάνι που να μπαίνει στο φούρνο προσθέτεις το μαγειρικό σπρέι, τα τοματίνια, το θυμάρι, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο.
- Τα αφήνεις για 15 λεπτά μέχρι να ψηθούν.
- Προσθέτεις το ψάρι στο τηγάνι και το αφήνεις για άλλα 10 λεπτά.
- Σερβίρεις το ψάρι και περιχύνεις με τη σάλτσα ντομάτας και το χυμό λάιμ.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ