Μια διαχρονική συνταγή με ιταλικές επιρροές. Θα χρειαστείς λίγα μόνο υλικά και λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου.
Θερμίδες: 298/ μερίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε κύβους
- Μαγειρικό σπρέι
- 1/2κ. γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
- 1/2κ. γλυκού αποξηραμένος βασιλικός
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 220γρ. σπαγγέτι ολικής
- 2φλ. τοματίνια κομμένα στη μέση
- 6 σκελίδες σκόρδου χοντροκομμένες
- 4κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 4κ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
- Λίγο τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Πασπάλισε τα κομματάκια κοτόπουλου με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και βασιλικό.
- Ζέστανε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή θερμοκρασία.
- Ψέκασε το τηγάνι με το μαγειρικό σπρέι και πρόσθεσε το κοτόπουλο.
- Μαγείρεψε για 3-4 λεπτά, μέχρι να μην είναι πλέον ροζ.
- Ζέστανε μια κατσαρόλα σε δυνατή θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε μέσα το ελαιόλαδο και το σκόρδο και σόταρέ τα.
- Πρόσθεσε τα τομαντίνια, αλάτι και πιπέρι και μείωσε τη θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε μέσα τα μαγειρεμένα ζυμαρικά, extra βασιλικό και το κοτόπουλο.
- Σέρβιρε σε 4 πιάτα και πασπάλισε με λίγο τυρί.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ