Αν σου αρέσουν τα tacos τότε δοκίμασε αυτή τη συνταγή με φασόλια και σάλτσα σόγιας.
Θερμίδες: 283
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
- 3/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 1 καυτερή πιπεριά λιωμένη με τους σπόρους
- 1 κουταλιά ξηρό λευκό κρασί
- 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας light
- 1 κονσέρβα μαύρα φασόλια χωρίς στράγγισμα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
- 12 tacos
- 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μαρούλι
- σάλτσα αβοκάντο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σόταρε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την καυτερή πιπεριά και τη ρίγανη, για 8 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Πρόσθεσε το κρασί, τη σάλτσα σόγιας, τα φασόλια και άφησέ τα να πάρουν μια βράση.
- Μαγείρεψε για 7 λεπτά ή μέχρι το υγρό να εξατμιστεί.
- Πασπάλισε με μαύρο πιπέρι.
- Πρόσθεσε μέσα στα tacos, 1/3 φλυτζάνι φασόλια, 2 1/2 κουταλιές της σούπας μαρούλι και περίπου 2 1/2 κουταλιές της σούπας σάλτσα αβοκάντο.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ