Tacos με φασόλια και ελιές

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Αν σου αρέσουν τα tacos τότε δοκίμασε αυτή τη συνταγή με φασόλια και σάλτσα σόγιας.
Θερμίδες: 283

Συστατικά

  • 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
  • 3/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1 καυτερή πιπεριά λιωμένη με τους σπόρους
  • 1 κουταλιά ξηρό λευκό κρασί
  • 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας light
  • 1 κονσέρβα μαύρα φασόλια χωρίς στράγγισμα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 12 tacos
  • 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μαρούλι
  • σάλτσα αβοκάντο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σόταρε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την καυτερή πιπεριά και τη ρίγανη, για 8 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Πρόσθεσε το κρασί, τη σάλτσα σόγιας, τα φασόλια και άφησέ τα να πάρουν μια βράση.
  • Μαγείρεψε για 7 λεπτά ή μέχρι το υγρό να εξατμιστεί.
  • Πασπάλισε με μαύρο πιπέρι.
  • Πρόσθεσε μέσα στα tacos, 1/3 φλυτζάνι φασόλια, 2 1/2 κουταλιές της σούπας μαρούλι και περίπου 2 1/2 κουταλιές της σούπας σάλτσα αβοκάντο.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164