Τα λαχανικά συναντούν το τραγανό μπέικον και δημιουργούν τον απόλυτο γευστικό συνδυασμό.
Θερμίδες: 224/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φέτες μπέικον κοτόπουλου, κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 2 καρότα, ψιλοκομμένα
- 1/2 λευκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1+1/2κ. σούπας πολτός ντομάτας
- 1κ. σούπας αλεύρι
- 4φλ. ζωμό κοτόπουλου
- 1/2κ. γλυκού αποξηραμένο θυμάρι
- 1 φύλλο δάφνης
- 800γρ. κονκασέ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σόταρε το μπέϊκον σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία, μέχρι να αρχίσει να γίνετε τραγανό και καφέ (περίπου 5-8 λεπτά).
- Πρόσθεσε τα καρότα, το κρεμμύδι και το σκόρδο και σόταρε για 5-10 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να είναι πολύ αρωματικά και τρυφερά.
- Πρόσθεσε τον πολτό ντομάτας και ανακατέψτε για λίγα λεπτά.
- Πρόσθεσε το αλεύρι και ανακάτεψε για περίπου ένα λεπτό.
- Ρίξε μέσα στην κατσαρόλα το κονκασέ, το ζωμό, το θυμάρι, το φύλλο δάφνης στην κατσαρόλα και άφησέ τα να βράσουν για 30 λεπτά.
- Σέρβιρε τη σούπα σε 4 πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ