Τραγανά sticks σε light εκδοχή. Θυμίζουν πολύ τα τηγανιτά, αλλά δεν είναι. Σερβίρονται με κέτσαπ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 69/ μερίδα
Συστατικά
- 3κ. σούπας τριμμένη φρυγανιά
- 2κ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα
- 1 ασπράδι αυγού
- 1κ. γλυκού γάλα χωρίς λιπαρά
- 2 μεγάλα κολοκύθια, κομμένα σε φέτες
- 1/3φλ. κέτσαπ
- Μαγειρικό σπρέι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Ψέκασε μια λαδόκολλα με μαγειρικό σπρέι και άφησέ το στην άκρη.
- Σε ένα ρηχό πιάτο συνδύασε την τριμμένη φρυγανιά και την παρμεζάνα. παρμεζάνα σε ένα ρηχό πιάτο.
- Σε ένα μπολ συνδύασε το ασπράδι αυγού και το γάλα.
- Βύθισε κάθε φέτα κολοκυθιού, πρώτα στη φρυγανιά, μετά στο μείγμα με το αυγό και έπειτα πάλι στη φρυγανιά.
- Τοποθέτησε τις φέτες κολοκυθιού στη λαδόκολλα και ψέκασέ τες με μαγειρικό σπρέι.
- Ψήσε από 15 έως 18 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
- Σέρβιρε σε κάθε πιάτο 4 φέτες κολοκυθιού και 4 κουταλάκια του γλυκού κέτσαπ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ