Βακαλάος με πιπεριές

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Ένας ανοιξιάτικος και δημιουργικός τρόπος να μαγειρέψεις το βακαλάο. Μια συνταγή γεμάτη χρώμα και γεύση!
Θερμίδες: 252/μερίδα

Συστατικά

  • 1 1/2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 4 φιλέτα βακαλάου
  • 1/4 κ. γλυκού αλάτι
  • 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
  • 2 κ. σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γλυκού σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι κίτρινη πιπεριά κομμένη
  • 1/2 κούπας ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 1 κ. σούπας ξίδι
  • 1/2 κ. γλυκού πάπρικα
  • 1 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ζέστανε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία.
  • Πρόσθεσε 2 1/4 κ. γλυκού λάδι.
  • Πασπάλισε ομοιόμορφα το βακαλάο με αλάτι και πιπέρι.
  • Πρόσθεσε στο τηγάνι τα ψάρια και ψήσε τα 3 λεπτά από τη κάθε μεριά.
  • Αφαίρεσέ τα προσεκτικά.
  • Πρόσθεσε το υπόλοιπο 2 1/4 κ. γλυκού λάδι στο τηγάνι.
  • Ρίξε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σόταρε για 1 λεπτό.
  • Πρόσθεσε τις πιπεριές, , τη ντομάτα, το ξίδι και τη πάπρικα και σόταρε για 3 λεπτά.
  • Τέλος ρίξε το μαϊντανό.

 

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164