Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην κλασσική κολοκυθόσουπα; Προσθέσαμε μια gourmet και light πινελιά με το γάλα καρύδας που δίνει κρεμώδης υφή.
Θερμίδες: 150/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 900γρ. κολοκύθα καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους
- 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα τέσσερα
- 2φλ. ζωμό λαχανικών
- 3/4φλ. γάλα καρύδας σε θερμοκρασία δωματίου
- Μοσχοκάρυδο
- Για το σερβίρισμα:
- Γάλα καρύδας
- Σχοινόπρασο
- Πασατέμπο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πρόσθεσε το ζωμό λαχανικών σε μια κατσαρόλα, μαζί με την κολοκύθα και τα κρεμμύδια.
- Βράσε το μείγμα μέχρι να μαλακώσει η κολοκύθα.
- Σε ένα μπλέντερ πρόσθεσε το μείγμα της κατσαρόλας, το γάλα καρύδας και το μοσχοκάρυδο.
- Χτύπησε τα υλικά μέχρι να λιώσουν.
- Μοίρασε σε 4 πιάτα και σέρβιρε με λίγο γάλα καρύδας, σχοινόπρασο και πασατέμπο από πάνω.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ